Rorvagen

Här var det skrivet!

Ta hand om bilen för tusan!

Publicerad 2018-01-06 10:49:00 i Allmänt,

Funderar på om man kanske blir tvungen att byta kamrem nästa år? Det kanske börjar bli dags att göra det nu. Har aldrig riktigt tänkt på det tidigare men en vän till mig sa att man måste göra det och att han redan hade gjort det. Men hur ska man då veta när det är dags att byta kamrem? Jo det är ju lite olika beroende på vad man har för bil, både kostnaden och hur ofta man bör byta kamrem är olika från bil till bil men här information om några olika bilar som man kan läsa mer om:
 
Byta kamrem Volvo V70 kostnad - Kamremsbyte
Byta kamrem peugeot 307 - Kamremsbyte
Byta kamrem Volvo V50 Diesel - Kamremsbyte
Byta kamrem Skoda Octavia Intervall - Kamremsbyte
 
Det är viktigt att man tar hand om sin bil ordentligt och inte bara låter den förfalla så att det ser ut så här:
 
Så här vill man inte att bilen ska se ut!
 
Jag förfäras ofta av hur skitiga och slitna alla bilar är ute på stan. Hur kan man åka runt med en sådan bil utan att skämmas? Det är som att gå runt med smutsiga och slitna kläder om man frågar mig. Det är väl bara att tvätta bilen någon gång ibland, hur svårt kan det vara? Man behöver ju inte åka runt med en sportbil men man kan ju i alla fall ha en bil som ser representabel ut. Hur ska man kunna respektera en person som inte bryr sig om att ta hand om sin egen bil? Nej, se till att byta kamrem på bilen om det behövs och tvätta den gärna om den är smutsigt är du snäll.
 
Jag kan inte påstå att jag har någon lyxig bil men jag tycker ändå att den ser ok ut och jag tar hand om den så att den inte ser gammal och sliten ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela