Rorvagen

Här var det skrivet!

Nu har jag bytt kamrem på bilen

Publicerad 2018-01-18 11:01:00 i Allmänt,

Så nu har jag fått tillbaka bilen från verkstaden eftersom det var dags att byta kamrem. Det blev inte så farligt dyrt, jag trodde faktiskt att det skulle kosta mer. (Läs mer - Vad kostar det att byta kamrem)
 
Det är ju lite olika beroende på bilmärke men själv har jag en Peugeot 206
Riktigt snygg om jag får säga det själv, läs mer om hur mycket det kostar att byta kamrem här: kamrembyte.se - Kostnad för kamremsbyte Peugeot 206
 
I det stora hela så måste jag säga att det gick väldigt bra att byta kamrem till bilen och det var absolut överkomligt. Jag tycker att det är bra att man ser över sin bil så att den fungerar optimalt och inte går sönder i förtid. Nu är det ju så att jag inte är någon bilexpert precis men jag har ändå en viss koll på hur det funkar och det tycker jag attalla bilägare bör ha. Äger man en bil så bör man sätta sig in i hur den fungerar precis som med allt annat. Man måste vara lite insatt och lära sig grunderna om hur en bil fungerar. Det är samma sak som när man skaffar en dator, det kan vara krångligt att lära sig men man kan inte använda en dator om man inte vet hur den fungerar, till slut får man virus och datorn slutar fungera om man inte kan hantera den.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela